Toate categorii

Categorii

Transport gratuit

Peste 250 lei

Markere permanente

 • De vânzare

  Poate fi folosit pentru scriere pe orice suprafațã: carton, hârtie, plastic, sticlã, metal, lemn etc. Cerneala este permanentã, pe bazã de alcool (fãrã toluol și xylol), cu uscare rapidã, aproape fãrã miros. Vârful este rotund și permite obținerea unor linii cu grosimi de 1-3 mm. Corpul este din aluminiu, din acest motiv, cantitatea de cernealã este mai...

  0 Recenzie(i)
  5,67 lei fără TVA
  6,75 lei cu TVA
 • De vânzare

  Poate fi folosit pentru scriere pe orice suprafațã: carton, hârtie, plastic, sticlã, metal, lemn etc. Cerneala este permanentã, pe bazã de alcool (fãrã toluol și xylol), cu uscare rapidã, aproape fãrã miros. Vârful este rotund și permite obținerea unor linii cu grosimi de 1-5 mm. Corpul este din aluminiu, din acest motiv, cantitatea de cernealã este mai...

  0 Recenzie(i)
  5,67 lei fără TVA
  6,75 lei cu TVA
 • De vânzare

  Poate fi folosit pentru scriere pe orice suprafațã: carton, hârtie, plastic, sticlã, metal, lemn etc. Cerneala este permanentã, pe bazã de alcool (fãrã toluol și xylol), cu uscare rapidã, aproape fãrã miros. Vârful este rotund și permite obținerea unor linii cu grosimi de 1-2 mm. Corpul este din plastic.

  0 Recenzie(i)
  4,67 lei fără TVA
  5,56 lei cu TVA
 • De vânzare

  Poate fi folosit pentru scriere pe orice suprafațã: carton, hârtie, plastic, sticlã, metal, lemn etc. Cerneala este permanentã, pe bazã de alcool (fãrã toluol și xylol), cu uscare rapidã, aproape fãrã miros. Vârful este teșit și permite obținerea unor linii cu grosimi de 4 - 12 mm. Corpul este din plastic.

  0 Recenzie(i)
  15,50 lei fără TVA
  18,45 lei cu TVA
 • De vânzare

  Poate fi folosit pentru scriere pe orice suprafațã: carton, hârtie, plastic, sticlã, metal, lemn etc. Cerneala este permanentã, pe bazã de alcool (fãrã toluol și xylol), cu uscare rapidã, aproape fãrã miros. Vârful este teșit și permite obținerea unor linii cu grosimi de 2 - 7 mm. Corpul este din plastic.

  0 Recenzie(i)
  8,42 lei fără TVA
  10,02 lei cu TVA
 • De vânzare

  Poate fi folosit pentru scriere pe orice suprafațã: carton, hârtie, plastic, sticlã, metal, lemn, etc. Cerneala este permanentã, pe bazã de alcool (fãrã toluol și xylol), cu uscare rapidã, aproape fãrã miros. Vârful este teșit și permite obținerea unor linii cu grosimi de 2 - 7 mm. Corpul este din plastic.

  0 Recenzie(i)
  9,42 lei fără TVA
  11,21 lei cu TVA
 • De vânzare

  Poate fi folosit pentru scriere pe orice suprafațã: carton, hârtie, plastic, sticlã, metal, lemn etc. Cerneala este permanentã, pe bazã de alcool (fãrã toluol și xylol), cu uscare rapidã, aproape fãrã miros. Vârful este rotund și permite obținerea unor linii cu grosimi de 1-3 mm. Corpul este din plastic.

  0 Recenzie(i)
  3,00 lei fără TVA
  3,57 lei cu TVA
 • De vânzare

  Poate fi folosit pentru scriere pe orice suprafațã: carton, hârtie, plastic, sticlã, metal, lemn etc. Cerneala este permanentã, pe bazã de alcool (fãrã toluol și xylol), cu uscare rapidã, aproape fãrã miros. Vârful este teșit și permite obținerea unor linii cu grosimi de 1-4 mm. Corpul este din plastic.

  0 Recenzie(i)
  2,83 lei fără TVA
  3,37 lei cu TVA
 • De vânzare

  Varf rotund. Grosime de scriere: 1-3mm.

  0 Recenzie(i)
  1,92 lei fără TVA
  2,28 lei cu TVA
 • De vânzare

  Varf rotund. Grosime de scriere: 1-3mm. Modelul 11 XXL are o caracteristica speciala: varful nu se usuca, chiar daca markerul ramane fara capac pana la 14 zile.

  0 Recenzie(i)
  2,75 lei fără TVA
  3,27 lei cu TVA
 • De vânzare

  Varf tesit. Grosime de scriere: 1-4mm.

  0 Recenzie(i)
  1,67 lei fără TVA
  1,99 lei cu TVA
 • De vânzare

  Varf rotund. Grosime de scriere: 1-3mm. Modelul 12 XXL are o caracteristica speciala: varful nu se usuca, chiar daca markerul ramane fara capac pana la 14 zile.

  0 Recenzie(i)
  2,33 lei fără TVA
  2,77 lei cu TVA