Toate categorii

Categorii

Transport gratuit

Peste 250 lei

Dosare din plastic

 • De vânzare

  Prima copertă este transparentă, iar cea inferioară este mată, colorată. - etichetă interschimbabilă pe cotor - în interior este prevăzut cu alonjă pentru prinderea documentelor.

  0 Recenzie(i)
  0,67 lei fără TVA
  0,80 lei cu TVA
 • De vânzare

  Prima copertă este transparentă, iar cea inferioară este mată, colorată. - cotor lat cu două perforații pentru încopciere - etichetă interschimbabilă pe cotor - în interior este prevăzut cu alonjă pentru prinderea documentelor.

  0 Recenzie(i)
  0,67 lei fără TVA
  0,80 lei cu TVA
 • De vânzare

  O variantă economică pentru dosarul din plastic cu șină în interior - pentru prinderea documentelor - și găuri pe cotor pentru încopciere. Prevăzut cu etichetă interschimbabilă pe cotor pentru scrierea conținutului.

  0 Recenzie(i)
  0,50 lei fără TVA
  0,60 lei cu TVA
 • De vânzare

  Prima copertă este transparentă, iar cea inferioară este mată, colorată. - cotor lat cu 11 perforații standard pentru încopciere - etichetă interschimbabilă pe cotor - în interior este prevăzut cu alonjă pentru prinederea documentelor.

  0 Recenzie(i)
  1,17 lei fără TVA
  1,39 lei cu TVA
 • De vânzare

  Coperta superioară este transparentă, tip buzunar, iar cea inferioară este din carton acoperit cu plastic mat, colorat. Pe prima copertă în exterior, dosarul este prevăzut cu portetichetă, iar în interior, pe coperta inferioară este un buzunar transparent. Documentele pot fi prinse în dosar cu ajutorul șinei metalice pentru îndosariere.

  0 Recenzie(i)
  4,50 lei fără TVA
  5,36 lei cu TVA